Om oss

Goda recept lade grunden för BriMa Bröd
BriMa Bröd Glutenfritt startades 1994 av Britt Mattsson efter att det visat sig att hennes man var glutenintolerant. Till en början bakade Britt mest till sin man och ett fåtal lokala butiker. Men ryktet spred sig snabbt för hennes goda recept var mycket uppskattade och snart var grunden lagd för BriMa Bröd.

Med åren har verksamheten vuxit sig allt större och idag drivs företaget som AB av Claes Jansson. Förutom Claes arbetar två bagare heltid i företaget samt ytterligare två heltidanställda. Planer finns för att expandera ytterligare inom de närmsta åren.bild formfranska

Glutenfritt bröd lika gott som vanligt bröd
BriMa Bröd målsättning är att baka glutenfritt bröd som är likvärdigt med vanligt bröd. Istället för vanligt mjöl använder vi glutenfritt mjöl och för att bevara den nygräddade känslan transporteras brödet fryst direkt till våra olika återförsäljare runt om i landet.

Produktinformation, näringsvärde m m!
Produktinformation och näringsvärde finns som länk under varje produkt, se flikarna "Matbröd", "Kaffebröd" och "Säsongens bröd".